یزدفردا:تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۴/:۷ ماه دعوا به خاطر جای پارک!
روزنامه ایران نوشت: ساعت ۱۲:۳۰ ظهر یکشنبه ۲۴ اسفند ماه سال گذشته مأموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس با یک درگیری در خیابان ایران زمین، روبهروی مرکز خرید گلستان مواجه شدند.
زن و مرد جوان که به خاطر جای پارک با هم درگیر شده بودند پس از کشمکشهای طولانی با سماجتهای بچگانه حاضر به گذشت نیستند.
مأموران با رسیدن به محل حادثه متوجه درگیری بین رانندگان دو خودرو که زن و مرد جوانی بودند، شدند و پس از بررسیهای میدانی پی بردند درگیری بر سر جای پارک بوده است. مرد جوان که راننده خودروی شاسیبلند بود جای پارک زن جوان را مسدود کرده که با اعتراض این زن روبهرو شده است. مأموران پی بردند مرد جوان در این صحنه با ناسزاگویی و حمله به خودروی زن با ضربات لگد به گلگیر عقب سمت راست و قسمتهای شیشه و در خودرو به آن خسارت زده و بلافاصله از محل متواری شده است.
با ردیابی پلاک خودروی شاسیبلند صاحب آن که مرد ۳۵ سالهای به نام فرید است شناسایی شد. زن ۳۹ ساله به نام محدثه نیز خواستار مجازات وی شد.
این درحالی بود که راننده پرادو در کلانتری همه ادعاهای محدثه را دروغ خواند و از وی به خاطر تخریب خودرویش شکایت کرد.
ماجرای درگیری این دو نفر به دادسرای ناحیه ۲ تهران و پیش روی دادیار مهدی صفریان قرار گرفت و عجیب اینکه هرکدام با آوردن شاهدانی خود را تبرئه کردند.
محدثه گفت: با خواهرم برای خرید به مرکز خرید گلستان رفتیم. وقتی خواستم خودرویم را پارک کنم ناگهان پرادو جلوی راهم را مسدود کرد. وقتی اعتراض کردم شروع به ناسزاگویی کرده و به خودرویم خسارت زد و بعد متواری شد. حتی در این مدت که شکایت کردیم این مرد به من پیامک داد که از شکایت خودم صرفنظر کنم در صورتی که در اینجا همه چیز را انکار میکند و من پیامکهای ایشان را در گوشی خودم نگه داشتهام.
در ادامه فرید گفت: من هیچ توهینی به این زن نکردهام و ایشان در حضور شاهد من که خواهرم بوده شروع به ناسزاگویی به من کردند و به خودرویم آسیب زدند. من حاضرم که اگر این زن شکایت خود را پس بگیرد من نیز از شکایتم چشمپوشی کنم.
بنابراین گزارش؛ در این پرونده فرید و محدثه حاضر به کوتاه آمدن نیستند و در یک کشمکش بچگانه با گذشت نزدیک به هفت ماه پرونده همچنان باز است./
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۴/توسعه راهها به تنهایی، تلفات جادهای را کاهش نمیدهد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توسعه راهها به تنهایی نمیتواند در ایمن کردن جادهها و کاهش تلفات موثر واقع شود و به همین منظور باید فرهنگ رانندگی نیز ارتقا یابد.
به گزارش ایسنا، علی اوسط هاشمی در جلسه کمیته ایمنی حمل و نقل جادهای استان اظهار کرد: همانطور که در مدارس و دانشگاهها قوانین راهنمایی و رانندگی آموزش داده میشود در ادارات هم باید این روال صورت گیرد، حتی در محلات هم این آموزشها ارائه شود تا بتوانیم شاهد کاهش تلفات حوادث جادهای باشیم، حوادثی که همچون زلزله بیش از ۶ ریشتر در کشور تلفات جانی برجا میگذارند.
وی ادامه داد: کشور آمریکا ۲۵ برابر ایران خودرو و راننده دارد اما تنها ۲ برابر ایران حوادث جادهای داشته است که این به دلیل رعایت قوانین و رعایت انضباط شهری است که پیروی از آن میتواند در ایران هم باعث کاهش تخلفات شود.
هاشمی ادامه داد: در پی آنیم تا سه برابر گذشته برای جادههای موصلاتی استان جایگاههای سوخت و تفرجگاههایی کنار این جایگاهها ایجاد شود تا مسافرین با توقف در این تفرجگاهها خستگی و خواب آلودگی راه را از تن خود دور کنند. علاوه بر این هم باید توقفگاههایی در مسیرهای بین راهی ایجاد و سختگیریهایی صورت گیرد تا با این عمل بتوان تحولی در حال راننده ایجاد کرد و به این شکل از حوادث احتمالی پیشگیری کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: برای تامین روشنایی لازم محورهای موصلاتی باید راه و شهرسازی وارد کار شود و اعتبارات لازم برای این امر را تامین کند.
هاشمی اهمیت و توجه به مولفه حمل و نقل جادهای را یک موضوع فرابخشی خواند و افزود: باید همه اقشار در این زمینه مشارکت داشته باشند.
وی به فعالیت مردم در شبکههای اجتماعی اشاره کرد و افزود: امروزه تمامی افراد در شبکههای اجتماعی فعالند، لذا باید از این شبکهها برای آموزش و ترویج فرهنگ رانندگی استفاده کرد یا حتی گروههایی ایجاد و مطالب حتی تصاویر دلخراشی از سوانح را انعکاس داد تا بتوان از این طریق در راستای پیشگیری از تخلفات و حوادث جادهای گامی برداشت؛ چرا که امروز دیگر دوره صدا و سیما و رسانهها گذشته و مردم در شبکههای اجتماعی به سرعت از اخبار مطلع میشوند، پس باید از این ظرفیت استفاده کرد.
کشاورزی در استان با دخالت دادن مستقیم تحصیلکردگان بومی انجام پذیرد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کشاورزی در این استان باید منطبق با شرایط خاص استان و صادرات محور و با دخالت دادن مستقیم تحصیلکردگان بومی انجام پذیرد.
به گزارش ایسنا، علی اوسط هاشمی در جلسه پیگیری طرح احیای ۳۳ هزار هکتار از اراضی منطقه سیستان و بلوچستان از مصوبات سفر سال ۱۳۸۱ رهبر معظم انقلاب به استان ضمن تسلیت آغاز سوگواری اباعدبالله الحسین (ع) در ماه محرم افزود: انتقادی که وارد است اینکه چرا این طرح تاکنون مورد توجه قرار نگرفته در حالی که در سالهای گذشته استان وضعیت بهتری چه از نظر شرایط طبیعی و چه اعتباری و بودجهای داشته است.
وی گفت: اراده جدی ما برارزیابی دقیق اجرای این طرح تا پایان سال و روشن شدن چرایی انجام نشدن طرح تاکنون است، چرا که اهمال در این امر به منزله تضییع حق مردم است.
علی اوسط هاشمی در این جلسه ضمن ابلاغ دستور تشکیل کمیسیونی شامل دفترامور اقتصادی استانداری، دفتر بودجه استان، جهادکشاورزی، آب منطقهای و قرارگاههای خاتم و قدس برای واگذاری زمینها تصریح کرد: در ابتدا شیوهنامه طراحی شود که این اراضی به چه کسانی و با چه شروطی برای فعال بودن تحویل شود ودر این میان نقش فرمانداران و اداره کاراستان نیز در واگذاری زمینها به افراد بومی، ساکن، نقشآفرین و اهل کار و همچنین تحصیلکردگان بیکار دیده شود و حساسیتهای محلی نیز مورد توجه جدی باشد.
وی افزود: در بخش دوم طرح، تاکید ما بر روشن شدن رویکرد این ۳۳ هزار هکتار است، بطریقی که در این کمیسیون کشت یکپارچه، ایجاد تعاونی، کارجمعی و ارائه الگوی کشت خاص استان مورد توجه تخصصی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: قصد ما بر احیای ظرفیتهای رها شده و بلااستفاده و نقش دادن به آنهاست و نه ماندن بر الگوهای نامناسب گذشته، توجه شود که زمینهایی واگذار شود که در آن منطقه قابلیت کشت و منابع آب و همچنین میل مشارکت ساکنان محلی وجود داشته باشد.
استاندار ضمن اشاره به طرح آبیاری تحت فشار ۱۴۶ هزار هکتار از اراضی استان بر تلفیق این دو طرح با یکدیگر تاکید کرد و افزود: ضروری است در احیای زمینها، آبیاری تحت فشار استفاده شود.
وی ضمن برشمردن استان بعنوان قطب پرورش شتر کشور تاکید کرد: بسیاری از این زمینها مستعد رویش علوفه شتر هستند که باید به حفظ آن توجه ویژه شود، همچنین مناطقی که قابلیت کشت گیاهان دارویی را دارند احصاء و مشخص شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید به فرزندان تحصیل کرده مرزنشینان امتیازهایی ویژه داده شود و شرایطی را در منطقه ایجاد کرد تا با رونق کشاورزی، واردات به استان کاهش پیدا کند. از طرفی این امر نیازمند آن است تا اراضی استان به افرادی واگذار شود که نه تنها پس از مدتی آن را رها نکنند بلکه زمینها را زیر کشت ببرند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این از بخشهای دیگر بخصوص داروهای گیاهی غافل نشویم و حتی زمینهایی هم که میتواند برای تهیه علوفه شترها و چرای آنان مناسب باشد هم برای تهیه علوفه شترها مورد هدف قرر گیرند، چرا که استان یکی از قطبهای صادرات شتر به کشور است و برای پرورش شتر در استان برنامههای ویژهای در دست است.
ایجاد عدالت آموزشی در استان مهمترین کار آموزش و پرورش باشد
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هدفگذاری ما برای بازگرداندن ۶۰ هزار نفر باقیمانده بازمانده از تحصیل در استان است و هیچ کارآموزشی برای ما مهمتر از ایجاد عدالت آموزشی در سراسر استان نیست.
به گزارش ایسنا، علی اوسط هاشمی در دیدار با باقرزاده معاون وزیر و رئیس نهضت سوادآموزی کشور افزود: آموزش و پرروش به عنوان یک ضرورت استانی بصورت ویژه مورد توجه ماست.
هاشمی گفت: اساس تحول در هرکشوری بر مدار انسانهای فرهنگی و اهل آموزش است و هر نابسامانی و ناهنجاری و آسیبی نیز از این موضع و بر اثر فاصله افتادن با آموزش ایجاد میشود.
استاندار ضمن اشاره به شرایط خاص استان گفت: نقاط جمیعتی پراکنده و وسیع و محرومیت استان از عواملی هستند که توجه ویژه دولتمردان را در این موضوع میطلبد.
وی تصریح کرد: توجه ما به مسئله آموزش و پرورش در اولویت کارهاست، چنانچه رویکرد ویژه امسال ما رویکرد فرهنگی و آموزشی است.
استاندار با بیان اینکه سعی داریم در آیندهای نزدیک در استان جشن آشتیکنان با کلاس را برگزار کنیم، گفت: اقدامات اجرائی متعدد برای حصول به نتیجه انجام شده و بحمدلله در این خصوص فهم و تدبیر لازم وجود دارد، اما ضروری است که نگاهها تغییر یافته و شرایط خاص استان با قاعده کشوری دیده نشود.
باقرزاده نیز ضمن تشکر از اقدامات استاندار سیستان و بلوچستان برای توجه خاص به مبحث آموزش گفت: از آنجا که بیش از ۹۰ درصد معتادین و بزهکاران جزو بازماندگان از تحصیل هستند لازم است از ظرفیت صداوسیما، نشریات محلی و صاحبین رسانه برای آگاهی بخشی به مردم استفاده شود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 22,نوامبر,2024